Tulpfietsen Mobility & Logistics

Welkom bij Tulpfietsen. In 2009 is Tulpfietsen opgericht en werd daarmee het eerste fietsenmerk waarbij een consument zelf op internet zijn fiets kon samenstellen. De fietsen werden toen nog geassembleerd bij een sociale werkplaats. Na een klein jaar groeide Tulpfietsen uit haar eerste jasje en zijn wij verhuisd naar onze eerste eigen locatie.

De groei zette door en al snel leverde Tulpfietsen ook fietsen aan bedrijven, voorzien van logo en in de eigen huisstijl van de klant. Vele duizenden fietsen zijn in de loop der jaren geleverd aan allerlei bedrijven en naar vele landen: van winkels tot banken, en van Thailand tot Spitsbergen.

Inmiddels zijn wij voor de vierde keer verhuisd en hebben nu de beschikking over een ruime assemblagehal van ca. 3.000m2. De activiteiten zijn de afgelopen jaren uitgebreid met assemblage van fietsen voor andere fietsmerken, zowel binnen- als buitenlands, en met de distributie van fietsen.Tulpfietsen is uw professionele partner voor de assemblage van fietsen en voor value added logistics. Met ons team van hooggekwalificeerde monteurs maken wij uw fietsen 100% rijklaar. Onze chauffeurs leveren deze af bij uw klanten, zowel b-to-b als b-to-c.

Ook voor bedrijfsfietsen, naar wens voorzien van uw logo, bent u bij ons aan het goede adres.

Daarnaast is Tulpfietsen sinds oktober 2020 de exclusieve distributeur voor Nederland van mooie en kwalitatief hoogstaande kinderfietsen van het Oostenrijkse merk Woom.

Inmiddels hebben we meer dan 10 jaar ervaring opgedaan en zijn we klaar om onze groei door te zetten. Groeit u met ons mee?

Kunnen wij iets voor u betekenen?

Neem gerust contact op.

Mail ons Bel ons